Dykkertur langhelg i Arendal

 

Bli med på lokal guiding i Arendals skjærgård. Vi tar deg med på vrakdykking, drivdykking og undervannsjakt. Raet Nasjonalpark, Håve, Merdø og Torungene, er flotte steder som omkranser Arendal – med fantastiske dykkesteder.

Dykking i skjærgården til Arendal

Med lokalkunnskap om de beste dykkeplassene for jakt, vrak og spesielle undervannsopplevelser, tar vi dere med på en uforglemmelig tur i Arendalsskjærgården. Du ankommer Arendal Gjestehavn torsdag ettermiddag og seiler ut i skjærgården hvor mange dykk venter deg. Dette er en tur, rendyrket for dykkerentusiasten som vil ha flest mulige dykk og med best mulig kvalitet.

Dykk og bo på en havseiler

Dere vil bo på vår 50 fots store havseiler, en Bavaria, og vi vil ha denne som base for hele turen. Vi vil forflytte oss fra sted til sted med denne båten og bruke lettbåtene som følge- og utspringsbåter. Her spiser vi, sover og pauser. Det blir mulighet for fiske og andre aktiviteter fra båten. Er vi fortøyd

Program

Dag 1 – Torsdag

Dere ankommer Arendal Gjestehavn hvor vi tar dere i mot og innlosjerer dere i seilbåten vår. Deretter drar vi ut på vår første ankerplass og gjør oss klare for morgendagen. Det blir hygge og gjennomgang av planene for langhelgen rundt bordet i salongen.

Dag 2 – Fredag

Vi skal gjennom fire dykk denne dagen og det handler om varierte dykk med masse flott å se.

Dag 3 – Lørdag

Vrakdykk på Donald Duck-vrak. Hvis været tillater det har vi et par steder hvor det ligger noen virkelig flotte vrak som ligger på ca 20 meter, fullt inntakte. Det blir også mulighet for litt undervannsjakt hvis det er ønskelig. Får vi nok sjømat, blir dette middag til kvelden. Det blir lagt opp til fire dykk denne dagen.

Dag 4 – Søndag

Vi avslutter langhelgen med to flotte dykk, hvor av det ene er et drivdykk i strøm ute på en rullestensbåe med masse liv. En fantastisk opplevelse for dem som ikke har prøvd dette. Vi avslutter dagen ca. kl 14.

til land, er det mulig å ta kveldshyggen på landsiden.

 

Spøkelsesfiske

For de som ønsker tar vi med blåser for å sette opp bøyer hvis vi finner gammelt fisekustyr (spøkelsesfiske), da er vi med på å rydde opp i andres gamle synder. Vi har samarbeid med båter som kommer å plukker opp dette i etterkant.