Bli med på

 

Tur til kambodsja og Thailand

Opplev eksotiske Kambodsja og Thailand

Bli med vår erfarne reiseleder og dykkerinstruktør Erling Sætherlien. 

Om Kambodsja

Kambodsja er et monarki i Sørøst-Asia. Landet grenser til Thailand i vest og nordvest, Laos i nordøst og Vietnam i øst og sørøst. Kambodsja har en 435 kilometer lang kyst til Thailandbukta i sørvest. Befolkningen er på 16 449 519 innbyggere (2018). Hovedstaden er Phnom Penh.

Dag 1

Fly fra Oslo til Phnom Penh. Vi blir hentet på flyplassen og kjørt til Octopuses Garden, hvor vi skal tilbringe de første syv dagene. Turen fra flyplassen tar ca. 4 timer.

Les mer om overnattingsplassen her.

 

Dag 2

På dag to reiser vi ut med båt i nærområdet. Det blir tre dykk i løpet av dagen, og vi tar lunsjen ombord på båten.

 

Dag 3

På dag tre reiser vi med båt til Condo Reef. Det blir tre dykk i løpet av dagen, og vi tar lunsjen ombord på båten.

 

Dag 4

På dag fire reiser vi ut med båt i nærområdet. Det blir tre dykk i løpet av dagen, og vi tar lunsjen ombord på båten.

 

Dag 5

På dag fem reiser vi med båt til Shark Island. Det blir tre dykk i løpet av dagen, og vi tar lunsjen ombord på båten.

Shark Island er en steinete øy som dukker opp midt i havet omtrent 30 km fra Koh Sdach. Vannet rundt øya har en fantastisk sikt hele året, og her finner vi garantert mye å se på. Øya har fått navnet fra Svarttippet revhai som lever i området, men også andre arter som for eksempel hvalhaier har blitt oppdaget her. 

Rundt Shark Island kan vi se skipsvrak, haier og andre store fisk, og ikke minst er det en fantastisk sikt. 

Dykkedybder fra 10-30 meter, men gjennomsnittlig ligger det på 16-18 meter. 

Stedet passer både for nybegynnere og erfarne dykkere.  

 

Dag 6

På dag seks blir det utforskning av mangrover. Mangrover er trær og busker som er tilpasset å vokse i sjøvann i tropiske strøk.  Det blir to dykk i løpet av dagen, og vi tar lunsjen ombord på båten.

 

Dag 7

På dag syv blir det dykking for å se på et japansk vrak fra 1500-tallet.  Det blir to dykk i løpet av dagen, og vi tar lunsjen ombord på båten.

Dag 8

På dag åtte reiser vi videre til Thailand, og Koh Chang, som er en idyllisk øy utenfor Tratområdet. Her overnatter vi i bungalower på stranda på Bang Bao Beach Resort.  

 Dag 9

På dag ni blir det en rolig dag med avslapping på stranden.

 Dag 10

På dag ti forflytter vi oss videre til neste idylliske øy – Koh Mak. Her overnatter vi i bungalower på stranden på Holiday Beach Resort.

 Dag 11

På dag elleve blir det dagstur for å besøke nasjonalparker, og det blir strandkos og snorkling. Vi besøker enten Koh Kham eller Ko Rang.

Dag 12

På dag tolv returnerer vi til Koh Chang, hvor vi denne gangen overnatter på White Sand Beach, som er øyas største strand. 

Dag 13

På dag tretten tar vi fly fra Koh Chang til Bangkok. Vi overnatter i Bangkok og får kjenne litt på det pulserende liver av storbyen.

Dag 14

På dag fjorten er det tid for hjemreise, og vi starter på turen tilbake til Oslo.

Pris er per person. 

NB! Husk at du må ha visum for å komme inn i Kambodsja og Thailand.

Dette er en tur hvor vi beveger oss litt rundt, og det vil være mye sand og ujevnt terreng, det anbefales på det sterkeste at man lar koffert bli igjen hjemme og heller velger en god ryggsekk. 

For mer informasjon og påmelding, ta kontakt med Erling Sætherlien på telefon 915 89 945 eller på mail agderdykkersenter@gmail.com

 

Velkommen til en opplevelse for livet

Vi gleder oss til at vi endelig kan reise rundt i verden igjen. Spør du oss er det ingenting som slår det å reise på tur og oppleve nye steder under vann for å skape minner for livet.

Eksotisk Kambodsja og Thailand