Instagram

Kontaktinformasjon

Nytt samarbeid

Vi øker antall kurssteder

Vi inngår nå samarbeid med Tom Lundahl og tidligere A-dykk. Med dette samarbeidet åpnes dørene for nye kurstilbud i både Kristiansand og på Skottevik Feriesenter i Lillesand. Med dette tar Agder Dykkersenter et stort skritt for å utvide sin rekkevidde og tilby enda flere dykkere muligheten til å utvikle sine ferdigheter og oppleve verden under vann.

For sesongen 2024 er vi stolte over å kunne tilby et bredt spekter av muligheter for alle som ønsker å begynne å dykke, eller vil videreutvikle sine ferdigheter. Vi tilbyr alt fra prøvedykk til instruktørkurs, og nå med flere lokasjoner fra Kristiansand til Kragerø. 

Bli dykkerinstruktør

I tillegg til et bredt spekter av kurs for fritidsdykkere, tilbyr vi også et løp for å ta dykkingen over til det profesjonelle markedet. I juni i år har vi satt opp instruktørkurs, så hvis du går med en drøm om å gjøre hobbyen om til en karriere, har du her muligheten. 

En karriere innen dykking gir mange spennende muligheter både her i Norge, og ikke minst internasjonalt, så vil du oppleve verden både over og under vann, ønsker å dele din dykkeentusiasme med andre og liker å formidle, da kan dette være veien å gå.